Plats: Seminariegatan 1. Postadress: Prästgatan 13, 752 28 Uppsala
018 - 50 20 40
info@uppsalamusikklasser.se

Digitalt Öppet Hus

Titta runt på UMK

Välkomna till Uppsala Musikklasser! Vårt Öppet Hus 2021 blev lite annorlunda i år, i digital form. Det finns dock fördelar. Om just du missade vårt Öppet Hus lördagen den 16 januari kan du fortfarande följa med oss genom korridorerna, ta del av våra lektioner, våra elever och lärare, och vår musikprofil här på hemsidan!

Här finner du bilder från vår verksamhet, en lista med vanliga frågor och information om vår skola och om hur våra tester går till. Vill du ställa frågor kan du maila till oss, så besvarar vi dem så snabbt vi kan.

Men först – följ med oss på en presentation av Uppsala Musikklasser!

Eftersom vi inte kan bjuda in er till vår skola på riktigt, har vi samlat ihop bilder om hur det är att gå på UMK. Nedan kan du ta del av vardagen på UMK, se hur våra konserter kan se ut och få en rundtur i våra lokaler på Seminariet, som huset heter.

För dig som söker till åk 3 brukar vi vanligtvis bjuda in till en träff där vi går igenom hur sångtestet går till. På grund av Corona-pandemin har vi i år valt att istället göra en instruktionsfilm som du kan titta på hemma.

Du vet väl att du kan se mer av oss på sociala medier? På vår youtube-kanal ser du klipp från våra konserter och på Instagram och Facebook uppdaterar vi om vad som händer just nu.

9AB våren 2020
Svalkar vinden

4AB och 5AB våren 2020
Children of the wind

På vår youtube-kanal har vi klipp från våra konserter. Det är också här vi publicerar hela våra konserter när vi gjort längre inspelningar, men då under en begränsad tid. Prenumerera för att vara säker på att inte missa något av oss!

Om du fortfarande har frågor är du välkommen att kontakta oss på info@uppsalamusikklasser.

Tack för ditt besök!