Plats: Seminariegatan 1. Postadress: Prästgatan 13, 752 28 Uppsala
018 - 50 20 40
info@uppsalamusikklasser.se

Titta runt på UMK!

Välkomna till Uppsala Musikklasser! Här på hemsidan finner ni bilder från vår verksamhet, en lista med vanliga frågor och information om vår skola och om hur våra tester går till.

Allra först – följ med oss på en presentation av Uppsala Musikklasser!

Här har vi samlat ihop bilder om hur det är att gå på UMK. Nedan kan du ta del av vardagen på UMK, se hur våra konserter kan se ut och få en rundtur i våra lokaler på Seminariet, som huset heter.

Att göra ett sång- eller speltest kan kännas nervöst, men om man vet hur det kommer gå till brukar det kännas bättre. Här nedan kan du se en film om vårt sångtest till åk 3, och en film om vårt speltest till åk 6. Vi hoppas att det skall göra att du känner dig väl förberedd när du kommer till oss!

Du vet väl att du kan se mer av oss på sociala medier? På vår youtube-kanal ser du klipp från våra konserter och på Instagram och Facebook uppdaterar vi om vad som händer just nu.

9AB våren 2020
Svalkar vinden
6C, 7C, 8C och 9C våren 2020
Congratulations
från Orkesterklassernas 25-års-jubileum
4AB och 5AB våren 2020
Children of the wind

På vår youtube-kanal kan du se ännu fler klipp från våra konserter. Det är också här vi publicerar hela våra konserter när vi gjort längre inspelningar, men då under en begränsad tid. Prenumerera för att vara säker på att inte missa något av oss!

Om du fortfarande har frågor är du välkommen att kontakta oss på info@uppsalamusikklasser.

Tack för ditt besök!