Plats: Seminariegatan 1. Postadress: Prästgatan 13, 752 28 Uppsala
018 - 50 20 40
info@uppsalamusikklasser.se

Hur söker man?

Nedan kan du läsa om hur våra tester går till. Sista datum för ansökan för Sångklass åk 3 läsår 24/25 och Orkesterklass åk 6 läsår 24/25 är måndagen den 22 januari 2024. Antagningstesten görs 27-28 januari 2024.

Är du intresserad av restplatser till andra årskurser kontakta Anders Göransson på anders.goransson@uppsalamusikklasser.se.

Vill du veta mer om vår skola? Här kan du se en kort film om skolan och hitta svar på vanliga frågor.


Sångklass åk 3:

Här skickar du in din ansökan till sångklass åk 3. Under ”Sångtest – hur går det till” kan du dels läsa om vårt test, dels se en film om hur vårt test går till, steg för steg. Titta gärna på filmen tillsammans med ditt barn så att ni är väl förberedda på vad som skall hända på testet.

Vi har även ett kompletterande intag för er som går i åk 3 och vill söka in till åk 4. Till det anmäler ni er genom att maila till anders.goransson@uppsalamusikklasser.se


Orkesterklass åk 6:

Du som går i årskurs 5 är välkommen att anmäla ditt intresse för antagning till orkesterklass. Nedan kan du läsa om hur vårt speltest går till. Sista datum för ansökan till låsåret 24/25 är måndag 22 januari 2024.


Är du intresserad av att söka till övriga årskurser och ställa dig i kö för ev. lediga platser ber vi dig maila till info@uppsalamusikklasser.se