Plats: Seminariegatan 1. Postadress: Prästgatan 13, 752 28 Uppsala
018 - 50 20 40
info@uppsalamusikklasser.se

Alumni-fest för tidigare elever och lärare

Välkommen att vara med och fira att Uppsala Musikklasser fyller 40 år!

Sedan skolan startade sin verksamhet hösten 1982 har ca 3000 elever fått ta del av denna fina skola. Vi hoppas att vi får träffa många av er den 3 december. Leta reda på dina tidigare klasskamrater och lärare och peppa så många som möjligt att vara med!

Du har följande alternativ att välja på:

Alt. 1 – Storsjung med jul- och luciasånger
Kom och sjung alla underbara jul- och luciasånger tillsammans med tidigare UMK-elever under ledning av David Anstey, Anders Göransson, Gunnel Haulin, Emma Anstey m.fl. Vi avslutar sjungandet med att fira och skåla med ett glas bubbel och lite snacks, där vi även bjuder på lite nostalgi med bl.a. foton. Givetvis är såväl sång- som orkesterklasselever välkomna att vara med och sjunga.
Pris: 75:- vilket inkluderar noter och ett glas bubbel (alkoholfritt alternativ erbjuds förstås)
Tid: 13.30-15.30
Plats: Aulan i skolan, Seminariegatan 1

Alt 2. – Mingel med buffé
En lättare buffé dukas upp i skolans matsal där tidigare elever och lärare på skolan får träffas och återknyta kontakt. Du får även möjlighet att se den vackra skolan där UMKs verksamhet bedrivs numera.
Passa på att ta kontakt med dina tidigare klasskompisar och de lärare du gärna ser kommer till denna festlighet. Låt oss se vilken årgång som blir den mest representerade?
Pris: 200:- för studenter, 250:- för övriga. I priset ingår buffén. Dryck finns att köpa till självkostnadspris.
Tid: 16.00
Plats: Skolans matsal, Seminariegatan 1

Alt. 3 – Storsjung med jul- och luciasånger och Mingel med buffé
Du väljer att vara med på både storsjung och buffé.
Pris:
200:- för studenter, 250:- för övriga. I priset ingår noter, ett glas bubbel, snacks och buffé. Dryck vid buffén finns att köpa till självkostnadspris.

Anmälan görs på följande sätt:

  1. Markera vilket alternativ du önskar vara med på.
  2. Betala din medverkan till skolans Swishnummer 1231858711. Ange Alumni + det alternativ du valt (1, 2 eller 3). Din anmälan är giltig först när vi erhållit din betalning. Anmälan är bindande.

Varmt välkommen!

Emma Anstey (årgång 1992) och Katarina Cars (årgång 1982)

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till någon av oss på emma.anstey@uppsalamusikklasser.se eller katarina@carsconsulting.se

Anmälan

Sista anmälningsdag 18 november.

Anmälan är stängd. Om du vill göra en sen anmälan, skicka ett mail till emma.anstey@uppsalamusikklasser.se för att se om det finns några restplatser eller återbud. Glöm inte att skriva vilket alternativ du är intresserad av.