Plats: Seminariegatan 1. Postadress: Prästgatan 13, 752 28 Uppsala
018 - 50 20 40
info@uppsalamusikklasser.se

Jubileumsinformation

Under vårt jubileumsår vill vi fira lite extra med allt från stora konserter till körrep för gamla elever och föräldrar och mycket annat.

Konsertkalendarium

Information om våra konserter hittar du i konsertkalendariet. Här står även vad som gäller för biljetter för respektive evenemang.

Jubileumskonsert 18 mars i Fyrishovs A-hall

Den 18 mars blir det jubileumskonsert i Fyrishovs A-hall. Se konsertkalendariet för mer information.


Följande jubileums-evenemang har redan genomförts

Första skoldagen

Hela skolan samlades på skolgården för att fira starten av jubileumsåret. Det bjöds på 40 tårtor och skolans fanfar och skollåten presenterades för första gången.

Öppet körrep 24 oktober

Under jubileumsåret anordnar vi öppna körrep, där ni är välkomna till oss för att sjunga tillsammans med våra lärare. Det första hölls den 24 oktober och samlade runt 100 sångare, blandat tidigare elever och nuvarande föräldrar (och några som var både och!). Mer information.

Skolan sjunger in hösten

Sista dagen i augusti samlades hela skolan på skolgården, och varje orkesterklass och varje sångklass-par fick framföra en sång för de andra. Det blev ett otroligt lyckat program som samlade hela skolan. Som tur var höll sig regnet borta!

Sjung med oss! Barnkörs-singalong 17 november

Vårt barnkörs-singalong är lite av ett mellanting mellan konsert och annan jubileums-händelse. Den 17 november kl 16:00 bjuder vi in alla Uppsalas sjungande barn till en barnkörs-singalong med åk 3 som gästartister. Mer info och anmälan finns här.

Alumnifest 3/12 för gamla elever och lärare

Under våra 40 år som vi funnits har cirka 3000 elever gått i Uppsala Musikklasser. Det firar vi med en alumnifest bestående av både ett nostaligiskt lucia-sjung och ett jubileums-mingel med buffé. Mer information och anmälan. Sista anmälningsdag 18/11.