Plats: Seminariegatan 1. Postadress: Prästgatan 13, 752 28 Uppsala
018 - 50 20 40
info@uppsalamusikklasser.se

Glädjande siffror på Skolverkets hemsida

Glädjande siffror på Skolverkets hemsida

Hejsan alla föräldrar och elever!

Nu kan man ta del av glädjande siffror på Skolverkets hemsida: Uppsala Musikklassers nior hade VT 2019 det högsta meritmedelvärdet (högsta medelbetyget) bland alla skolor i Uppsala. Dessutom ökade meritvärdet i jämförelse med 2018, och årets meritvärde är det högsta på fem år (äldre statistik finns just nu inte på Skolverkets hemsida).

Alldeles fantastiskt och jag är så stolt över alla lärare, elevhälsopersonal, fritidspersonal och alla andra vuxna på skolan som gör ett så fantastiskt bra jobb som bland annat syns i Uppsalas högsta meritvärde, och att vi dessutom fortsätter att öka. Ett sådant arbete grundläggs i de lägre årskurserna och på fritids, och fullbordas genom årskurserna fram till avslutningen i nian. Skicklig personal med intresserade och vetgiriga elever, tillsammans med engagerade föräldrar; ja, då blir det ett så fint resultat, och gemensamt skapar vi motivation, studiero och trygghet! Alltsammans inramat och förgyllt av vår unika musikprofil!

Nu i år har vi som ett prioriterat mål att se till att alla extra anpassningar ska fungera i varje klassrum, och på det viset lyfter vi alla elever och ger alla förutsättningarna att nå så långt det bara går i sitt lärande. På det viset når vi ännu bättre kunskapsresultat! 

På UMK får våra elever bästa möjliga grundskoleutbildning!

Ingen överraskning för mig som besöker våra klassrum varje dag, men så fantastiskt att även se i statistiken! Vi ska nu borra oss ned i detaljer i statistiken för att lära oss mer om hur vår skola fungerar – så fortsättning följer!

Trevlig helg!

Hälsningar

Anders

Mycket stolt rektor

Här kan du se resultaten på Skolverkets hemsida!

Anders DanellStolt rektor och skolchef

Uppsala musikklasser 

073-021 85 07